Video

BANNOU is ons eigen eerlijke en duurzame merk. Elegant en supervrouwelijk, en geinspireerd door de klassieke stijlen van vroeger. BANNOU's ontwerpen zijn uniek, maar ook tijdloos en simpel.

BANNOU'S KNIPATELIER

Hier krijg je een gevoel hoe een BANNOU gemaakt wordt (en door wie!). Het eerste deel laat de zeer belangrijke knipatelier zien (gevestigd in Roemenie), waar de juiste snede de perfecte basis is voor elk ontwerp. De vrouw die je ziet, Aurelia, heeft ongeveer 30 jaar ervaring in knippen alleen.

BANNOU'S NAAIATELIER

Welkom bij het tweede deel van het verhaal achter je BANNOU jurk! Met deze -silent- film willen we je de totstandkoming van je BANNOU item laten zien voordat het in de winkel ligt. De mensen die aan je jurk gewerkt hebben zijn net zo belangrijk als de ontwerpers. Het is misschien niet de meest glamoreuze kant, maar zeker een menselijke, liefdevolle en bekwaam onderdeel van je BANNOU item. We zijn een duurzaam en eerlijk merk, maar belangrijker nog, we zijn een eerlijk en transparant merk. Dus veel plezier bij deze sneak peek in onze Ateliers!

BANNOU x MISS PANDORA

Achter de schermen bij de eerste collectie van ons merk BANNOU, met het inspirerende stijlicoon Louise Ebel. Montmartre, Paris.

Muziek: Josephine Baker with Paris, Paris.