Retourneren

Hoe kan ik een artikel ruilen?

Indien je een artikel wenst te ruilen dan zijn de verzendkosten van het nieuwe product voor ons. De retourkosten vergoeden we niet.

Artikelen kun je ruilen door de te vervangen artikel(en) te retourneren en vervolgens zelf een nieuwe bestelling te plaatsen op de website. Zo zie je direct of het artikel nog beschikbaar is. Kies bij de bestelling de betaaloptie :  afhalen in de winkel of overschrijving.

Betaal deze bestelling niet maar stuur een email naar Vraag@ilovevintage.nl met je oude én nieuwe bestelnummer. Wij zullen dan de bestellingen met elkaar verrekenen en ervoor zorgen dat de nieuwe bestelling direct na ontvangst van de oude bestelling (en eventuele bjbetaling) wordt verzonden. Het eventuele resterende bedrag wordt vanzelsprekend terugbetaald of met een tegoedbon uitgekeerd.

Als je wilt dat wij de ruil voor je regelen of als je meer vragen hebt over Ruilen, kun je natuurlijk contact opnemen met onze Klantenservice 

Hoe kan ik een bestelling retourneren?

Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop. Mocht dit niet zo zijn, dan kun je een product ruilen of retourneren.

 

Retourneren kan op het onderstaande adres, met een briefje met je naam en bestelnummer erbij:

Ilovevintage.nl - Store & Office

Prinsengracht 201

1015DT Amsterdam

Nederland

 

LET OP: Geef op het adreslabel duidelijk aan dat niet bij onze buren geleverd mag worden! Dit om te voorkomen dat je pakketje zoekraakt. 

 

Mocht je recht hebben op geldteruggave vergeet dan niet je IBAN en BIC code te vermelden.

 

Als je meer vragen hebt over Ruilen en Retourneren, kun je natuurlijk contact opnemen met onze Klantenservice 

 

Is mijn retourpakket aangekomen?

Wanneer wij een retour hebben ontvangen krijg je van ons, binnen 5 werkdagen, per e-mail bericht.

Mocht het zo zijn dat je nog niets van ons hebt vernomen, neem dan contact op met onze Klantenservice.Kan ik artikelen terugsturen die gekocht zijn met een ILV Cadeaubon?

 Dat kan! Je krijgt dan een nieuwe Cadeaubon per e-mail. Ook deze is onbeperkt geldig.

Wat zijn de regels voor retourneren?

Voor retourneren gelden de volgende regels:

Graag de producten in dezelfde staat inclusief aangehechte prijskaartjes binnen 60 dagen terugsturen. Wij zullen dan het aankoopbedrag maximaal 14 dagen na ontvangst van de retourzending terugstorten op je rekening. Hierbij worden de originele verzendkosten en de retourkosten NIET vergoed.

Voor Vintage items geldt een retourtermijn van 4 dagen (exclusief zondag).

 

Deze regels gelden voor zowel binnenlandse als buitenlandse bestellingen.